Nordmarka på langs

Nordmarka på langs med kano er en opplevelsesrik tur gjennom Nordmarka over to dager. 

Målgruppe: Dette er en tur vi levere til grupper (bedrifter, utdrikningslag, vennegjenger etc).

Mål for opplevelsen: Trygge og opplevelserike dage(r) sammen, veiledet og tilrettelagt av våre instruktører. Under disse turene vil dere bli bedre kjent og knytter nye bånd. 

Varighet:    To dager med mulighet for forlengelse.

Sted:        Nordmarka.

Pris:         Avhengig av gruppestørrelse og varighet. Send forespørsel så lager vi pristilbud.

Når:      Kontakt oss for når du ønsker gjennomføring.

 

Kundeuttalelser

Nordmarka på langs – kort om turen

Dette er en kortreist opplevelse for deg som bor i Oslo. Klatrekompaniet tilrettelegger slik at din gruppe kan bruke tog. Vi  transporterer dere det siste stykke fra Grua stasjon opp til der padleturen starter. Her er kanoene ferdig rigget med alt nødvendig utstyr og mat for en to dagers tur. Vi avslutter padleturen på en av Oslos nærmeste togstasjoner og den videre ferden mot Oslo går med tog. 

Utlevelser sørger for alt nødvendig utstyr som kanoer, mat, kokeutstyr, lavvoer mm.

Deltagerne foretar orientering og veivalg, men Utlevelser sine veiledere er med for å gi råd og vink undervegs, og er sikkerhetsansvarlige for turen.

Turen er en kombinasjon av koselig padling i gjennom Nordmarkas flotte skogsterreng og noen transportetapper av kano. Under transport av kanoer på land bruker vi hjultraller (på grusvei) som er en komfortabel måte å transportere kano og utstyr på land. En liten del av transporten på land (noen hundre meter) må vi bære kanoene.

Deltagerne vil på en slik tur oppleve å bli veldig godt kjent med hverandre og «sveiset sammen» på en god måte.

«Som ett team i ODIN i sterk vekst med flere nye ansatte med på laget ønsket vi å gjøre noe sammen som både skulle være en unik opplevelse og en god mulighet til å bli bedre kjent innad i gruppen. I den forbindelse kontaktet jeg Lars i Klatrekompaniet som foreslo en tur på tvers av Nordmarka i kano. I tillegg til fantastiske naturopplevelser ønsket vi at skulle fokuseres på god mat og drikke laget ute i naturen rundt bålplassen.

Vi var heldige med været og fikk oppleve Nordmarka på sitt beste med avslappende kanoturer og mer krevende transportetapper mellom padleetappene. Dette er en tur som vil bli husket.
Etter en lang dag på tur samlet vi oss for mat og hygge. Her ble det servert en fantastisk femretters middag ute i naturen med tilhørende viner. Dette var imponerende.
Jeg vil takke Klatrekompaniet for en fantastisk tur og vi kommer garantert til å bruke de igjen ved neste anledning. Det anbefales på det sterkeste.»

Les flere utalelser

Mer informasjon om Nordmarka på langs

Praktisk informasjon om Nordmarka på langs:

  • Klatrekompaniet har ansvarsforsikring for sine arrangementer. 

Klatrekompaniet er en av de aktørene i Norge som stiller strengest krav til sertifisering, erfaring , lokalkjennskap og pedagogisk innsikt. Alle våre instruktører/guider er utdannet fra NF (Norges Fjellsportforbund), NKF (Norges klatreforbund) eller Nortind innenfor de områdene de jobber innenfor (klatring, bre, skred, ski mm).

Du kan lese mer om instruktørene / guidene som holder disse arrangementene her…

Pedagogisk profil og HMS 

Utvikling og bruk av standariserte metoder er et ledd i vårt kvalitetssikringsarbeide/HMS.  Du kan lese mer om vår pedagogiske profil og HMS her…

For mer informasjon og påmelding: Kontakt oss på telefon 47645000, send en mail til post@klatrekompaniet.no eller send en forespørsel via kontaktformularet vårt.